Italian cookie easy

Italian cookie easy

Thursday, December 23, 2010

Appetizers Fish Christmas pie with seafood

The pie with seafood is a tasty fish entrée, perfect for dinners and suppers for parties;but it is also easy to prepare and make very fast, since there is no need to clean theseafood, but frozen ones are used . This recipe is also suitable for Christmas dinner orNew Year "last minute " for those who must workuntil the last and has no time even tobuy the ingredients : all you need is found in every supermarket .

Ingredients for the pie with seafood (serves 4)


* 1 roll of puff pastry to a round of good quality
     * 1 bag of frozen mixed seafood (if you want a more or less rich, more or less fine,you do the same mixture of frozen seafood by yourself in a shop)
     * 2 dl. heavy cream
     * 1 / 2 cup white wine
     * 4 shallots (or a small onion and 1 clove of garlic)
     * 1 tablespoon of butter
     * 1 tablespoon cornstarch
     * salt, pepper and nutmeg q.b.
     * breadcrumbs q.b.

Preparation

Roll out the pastry on a baking pan, bucherellatela with a fork and coat with breadcrumbs.

Peel the shallots and chop finely, then let them struggle with the butter in a pan, add the white wine. Throw the seafood into the pan, stir, add salt and pepper and sprinklewith nutmeg.

Pour the cream too, and then reduce it over high heat, the cornstarch diluted in atablespoon of water, and cook a little longer to thicken well.

Pour this mixture over the pastry.

Bake the pie with seafood for about 25 minutes in oven at 200 degrees.

No comments:

Post a Comment