Italian cookie easy

Italian cookie easy

Friday, December 24, 2010

Bars: sausage and mushroom pate

The other night I made this pate with mushrooms and sausage using only theingredients I had in my fridge, or the fresh mushrooms and sausage. To mix everythingI used cream cheese, the legendary and almost irreplaceable Philadelphia, which forthese recipes is really precious, and especially you avoid using the cream, leaving themain ingredients that sfoderino their full flavor. I have them served as an appetizeralong with a cake prepared by me.

Ingredients for the mushroom pate and sausage (serves 6):



* mushrooms
     * 2 fresh sausages
     * cheese like Philadelphia
     * extra virgin olive oil

Preparation:

Clean mushrooms by removing the parts also earthy and cut in chunks. Peel thesausages and put them in a pan with the mushrooms, adding a little bit of oil. Fry for a few minutes, until mushrooms are golden and the sausages are cooked.

Taste and adjust salt if necessary, stir and turn off. Let cool and then put everything in afood processor manual or electric, add a couple tablespoons of Philadelphia, then leftthe compound operated fairly coarse.

Readjust if necessary with salt, put in a gravy boat and serve with toasted bread orfocaccia.

No comments:

Post a Comment