Italian cookie easy

Italian cookie easy

Thursday, December 23, 2010

Appetizers: mushroom vol au vent

The vol au vent with mushrooms are just one of the many ways you can prepare thesedelicious containers to be filled each time according to your imagination, and oftenallow you to quickly make a tasty appetizer that you can also present with variousfillings. In addition to this recipe mushrooms are also chicken, everything mixed with awhite sauce liquid enough that you can also buy ready-made and then dilute with a little milk. Ingredients for vol au vent with mushrooms (serves 4):



* 12 vol au vent ready
     * 100 g chicken breast
     * 80 g mushrooms
     * a knob of butter
     * extra virgin olive oil
     * the juice of half a lemon
     * bechamel ready
     * grated Parmesan cheese
     * fresh parsley

Preparation:

Chop the chicken breasts and place in brown with a little butter and a tablespoon of oil.Then diced mushrooms and add to chicken. Dl Pour half of hot water, lemon juice, thenseason with salt and pepper and cook.

Add two tablespoons of sauce and two cheese, then pour in vol au vent, bake at 180 degrees for 3-4 minutes, then baked, finished with chopped parsley and serve.

No comments:

Post a Comment