Italian cookie easy

Italian cookie easy

Thursday, December 23, 2010

Main courses: anchovies with endive endive

We currently have a cheap flat fish: anchovies with endive escarole. This main dish isprepared with these two ingredients seasoned with olive oil, salt and pepper and twocloves of garlic. Just need to clean the anchovies, leaving them stuck on the back,cleanse the endive and escarole, and finally combine them in layers in a baking dishgreased with oil and cook for about 40 minutes. The result is a sort of fish pie, in whichthe taste of anchovy is well mixed with that of the escarole.
Ingredients for the anchovies with endive escarole (serves 4):

* 800 g of fresh anchovies
     * 1 kg of endive endive
     * 2 cloves of garlic
     * 4 tablespoons olive oil
     * Sale
     * Pepe

Preparation:
Clean the endive escarole, removing the outer leaves and spoiled, and torso.Repeatedly wash and cut into small pieces, then let drain well.

Clean the anchovies, removing heads and bones, however, leaving the fish attached atthe back. Wash and place on paper towels.

Grease a baking dish with a diameter of 24 cm and place the anchovies in a layer.Add salt and pepper and spread slices of peeled garlic.

Formed a layer with the endive escarole, alternating with anchovy until all the ingredients. Pour the oil at the end on the entire compound.

Bake in preheated oven at 180 ° C for about 40 minutes. Serve warm.

No comments:

Post a Comment